Lesauto ASX met veel gebruikersgemak

Rijschool André Velders

    Al meer dan 12,5 jaar een betrouwbare kwaliteits rijschool in Tiel

Tussen Tijdse Toets

Tussen Tijdse Toets of niet?????
Hoe ver ben ik nu eigenlijk?
Bij je opleiding voor het praktijk- examen kun je je vorderingen zien op je leskaart maar ook  testen met een Tussentijdse Toets.
De toets is een rij- test die verloopt als een echt praktijk- examen.
Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rij- examen en om eventuele nervositeit weg te nemen.
Het CBR adviseert om de toets af te leggen als de leerling ongeveer twee derde tot driekwart van de rijopleiding achter de rug heeft. Na afloop van de toets krijgt hij van de examinator een adviesformulier mee.
Hierop staan dezelfde onderdelen als op het uitslagformulier van het rijexamen.
 
Examinator
De tussentijdse toets (TTT) is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen; het kan de leerling helpen om eventuele nervositeit weg te nemen. Een examinator van het CBR beoordeelt de rijvaardigheid.
Per examenonderdeel brengt de examinator een advies uit. Aan de hand van dit formulier ziet de leerling precies waaraan hij nog moet werken. Samen met de rijinstructeur kan hij dan gericht de rijopleiding afronden
Exameneisen
Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. De instructeur rijdt mee. De TTT duurt even lang als een rijexamen. Als de leerling bijzondere manoeuvres in de TTT voor de auto goed uitvoert, krijgt hij vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgend examen.
google261f1584bcd58373.html