top of page

I-Theorie

Auto theorie leren

Met iTheorie kom je niet voor verrassingen te staan bij het CBR theorie-examen. Wij bieden je de volledige auto theoriestof aan volgens de indeling van het CBR. Je krijgt korte blokjes lesstof die steeds worden afgesloten met een serie toetsvragen. Zo weet je gelijk of je ook snapt wat je net geleerd hebt. Je gaat pas verder wanneer je de vorige stof echt beheerst. Je krijgt geen nieuwe informatie als je daar nog niet klaar voor bent. Zo leer je de auto theorie gemakkelijker en houd je meer overzicht.


Lessen door theoriedocent online

Daarnaast krijg je via iTheorie ook een online theoriecursus. Door goed de auto theorie te leren, ga je met een goede voorbereiding je examen in. Met onze cursus leer je de auto theorie op een leerzame, maar ook leuke manier. De theorielessen worden gegeven door theoriedocenten waar je tijdens de les ook vragen aan kunt stellen over de auto theorie. De theoriecursus personenauto bestaat uit 8 theorielessen van elk ongeveer een uur. Je volgt de lessen van de auto theorie digitaal via het iTheorie platform op je laptop, tablet of mobiel.

Examens oefenen

Heb jij alle hoofdstukken en deeltoetsen gedaan en heb je alle theorielessen gevolgd? Dan wordt het tijd dat je gaat oefenen met proefexamens. Je hebt de keuze uit maar liefst 50 verschillende proefexamens die precies zo werken als bij het CBR. En maak je te veel fouten in een bepaald onderwerp? Dan laat iTheorie je dat stukje auto theorie herhalen dat je onvoldoende kent, voordat je een nieuw proefexamen doet. Als je op deze manier jouw auto theorie gaat oefenen, ben je ook écht klaar voor het CBR theorie-examen auto.

Klinkt goed toch?.

 I-Theorie online pakket

Ga je bij ons rijles volgen, dan bieden we jou de mogelijkheid om met korting een online theoriepakket af te nemen.

Vóór je rijexamen kunt doen, dien je eerst te slagen voor je theorie-examen.

Velen zien het theoriedeel als een noodzakelijk kwaad. Ten onrechte.

Zonder geldig theoriecertificaat mag je niet afrijden.

Logisch, want theoretische kennis is onmisbaar om de complexe verkeerssituaties correct in te kunnen schatten.

Neem je bij ons als leerling een i-theoriepakket af dan betaal je hier € 40,00 voor.

Het online theoriepakket  bestaat uit:

iTheorie is een compleet pakket. Het bevat alles wat je nodig hebt om te slagen voor je auto theorie.

Volledige theoriestof

Je leert de volledige auto theorie in de 8 theorie-onderdelen zoals bij het CBR. Deze zijn onderverdeeld in korte lesblokjes met duidelijke tekst en heldere illustraties, schema's en afbeeldingen.


38 Series oefenvragen

Tussendoor oefen je de geleerde auto theorie met maar liefst 38 series oefenvragen. Je weet daardoor direct of je de geleerde stof begrepen hebt.


8 Theorielessen door theoriedocent

Via iTheorie krijg je een online theoriecursus van een theoriedocent. Tijdens de theorielessen kun je ook vragen aan de docent stellen.

8 toetsen

Na afloop van elk hoofdstuk krijg je een toets. Aan de hand van de uitslag van de toets wordt bepaald wat de beste vervolgstap is. Dat kan herhalen zijn, of door naar een volgend onderdeel.


50 auto theorie proefexamens

En als laatste oefen je complete oefenexamens op precies dezelfde manier als op het CBR theorie-examen. Na afloop van ieder examen wordt bepaald of je nog een onderdeel moet herhalen of dat je door mag gaan naar een nieuw auto theorie-examen.

bottom of page