Rijschool André Velders

    Al meer dan 12,5 jaar een betrouwbare kwaliteits rijschool in Tiel en sinds kort in Beneden Leeuwen.

Gastenboek van Rijschool André Velders

Heb jij bij ons gereden, deel dan hier jou ervaringen met ons.  
Klik hiervoor op de knop gastenboek, waardoor je in ons gastenboek komt.
Lees hier ook de vele reacties van onze leerlingen.

Onderstaand wat Quate's uit ons gastenboek .

Melanie vd [email protected] Bedankt voor de leuke lessen! Je gaf goede uitleg over alles en het was leuk om grapjes te maken tijdens het lessen!

Melanie

Bram van den [email protected] André is een topper! In 4 maanden me rijbewijs. En belofte maakt schuld. Op me verjaardag afgereden was mijn verzoek en die heeft hij waar gemaakt ;-) de leukste gezelligste lessen heb je met hem.

Bram

[email protected] Hee André, bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Voelde me echt op mn gemak bij je en je heb me veel rust gegeven. Stiekem ga ik je toch wel een beetje missen
Daniek

Wino [email protected] In 1x geslaagd, heb altijd een gezellige sfeer gehad met de lessen en een goede manier van leren. Dankjewel!
Wino Witziers
Vince [email protected]  Andre is zeker een aanrader! Tijdens de lessen kan gegrapt worden maar ook heel serieus gedaan worden. Dat maakt het lessen een stuk leuker
Vince

Hee André,

Op dit moment heb ik pas 5 minuten mijn rijbewijs. Ik wil je bedanken voor de leuke tijd die wij hebben gehad en de rust die je mij gaf. Door jou ben ik in 1x geslaagd.

P.s sorry voor die deuk ooit in je auto

Groetjes,
Milan

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Thomas [email protected] 22:40 31-10-2018 Hele leuke en gezellige tijd bij Andre gehad. Andre legt alles heel goed uit en is super positief. Hij neemt echt de tijd voor de leerling.De lessen waren erg leuk. Altijd lachen in de auto !!! Heel veel succes en ik zie je vast nog wel !! Heel erg bedankt!!!!
Jij ook bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid.
Merel [email protected] 11:47 15-10-2018 Hele fijne (lange) tijd gehad bij André! Ook Petra bedankt voor de theorielessen, waren erg nuttig! Wat ik zelf heel erg fijn vond, is dat André altijd positief is, en je laat weten dat je het kunt. Verder altijd hele gezellige lessen gehad, en leerde echt zelf te rijden. Bedankt!!
Je hebt het ook zelf laten zien dat je het kunt.
[email protected] 18:07 29-09-2018 Andre! Bedankt voor alles! Hele leuke tijd gehad in de auto.
Na al die tijd samen scheiden onze wegen, treur niet, we komen elkaar vast nog wel tegen!
Matthijs veel plezier met je rijbewijs ik zal je missen.
Chelsey [email protected] 19:35 18-06-2018 Bedankt Andre voor de leuke en leerzame lessen. Daarnaast heb ik ook heel veel lol met je gehad.
Veel gelachen maar ook serieus op zijn tijd. Je hebt plezier in je vak en dat straal je uit. Ga zo door!

Groetjes Chelsey


Chelsey het was me een genoegen.
[email protected] 11:05 08-05-2018 Zeer goede rijschool met leuke, maar vooral leerzame lessen! Het is altijd lachen in de auto en dat maakt het volgen van de lessen een stuk leuker. Dus als je opzoekt bent naar een goede rijschool dan raad ik deze zeker aan. Bedankt André

Ontzettend bedankt voor de leuke tijd.

Nathalie [email protected] 11:39 25-04-2018 super bedankt voor alle leuke lessen. Het was altijd heel gezellig!! En uiteraard bedankt voor mijn rijbewijs ... Stiekem ga ik de lessen wel missen. Als ik alleen rij zal ik er nog eens aan terug denken
Je hebt het zelf gedaan hoor je rijbewijs halen, ook wij gaan je missen veel veilige km's
[email protected] 11:06 24-04-2018 Goede rijschool gezellige en leerzame rijlessen gehad. Aanrader als je nog een rijschool zoekt.
Het was altijd gezellig met je en de appeltaart was lekker
Babet [email protected] 22:37 05-04-2018 André, ontzettend bedankt voor de leerzame en vooral hilarische lessen. Er is geen les voorbij gegaan dat ik geen tranen in mijn ogen van het lachen had!
Van jou is er maar een en dat is maar goed ook!
Het was altijd gezellig met je
google261f1584bcd58373.html